Möbelfakta READY

Johan Söderqvist

2022-01-21

Möbelfakta READY är märkningen för dig som är leverantör till möbelbranschen. Märkningen visar att du som leverantör klarar Möbelfaktas krav och är redo att leverera komponenter till framtidens hållbara möbler.

Möbelfakta READY shows that you as a supplier meet the market's requirements and are ready to deliver components for the sustainable furniture of the future.

Möbelfakta READY bygger på samma kriterier som Möbelfakta och syftar till att hjälpa dig som leverantör att hantera krav inom kvalitet, miljö och ansvarsfulla leveranskedjor. Möbelfakta READY visar att dina produkter och komponenter uppfyller ställda krav och underlättar därför administrationen av dokumentation gentemot alla dina kunder.

Missa inte våra informationsträffar under våren 2022.

Besök vår hemsida för aktuella datum och anmälan.


Klicka här!

OBS! Första tillfället är redan den 1 februari.Om Möbelfakta READY


För att kunna använda Möbelfakta som märkning på en möbel ska kraven inom kvalitet, miljö och ansvarsfulla leveranskedjor uppfyllas. Möbeln i sin helhet ska klara kraven. Detta innebär att leverantörer av produkter och komponenter för en Möbelfaktagodkänd möbel måste visa att man möter dessa krav.

Möbelfakta READY lanseras nu för att göra det enklare för Dig som leverantör att säkerställa dessa krav och visa att Dina produkter och komponenter enkelt och smidigt kan användas i de möbler som ska märkas med Möbelfakta.

Läs mer här om hur du kommer igång


Senaste nyheterna

Dela: